DRAMA SEBABAK DI MALAM KEPUTUSAN DIUMUMKAN

http://cdn.malaysia-chronicle.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=19203:malaysias-headache-with-najib-and-rosmah-their-own-bonnie-and-clyde?&Itemid=2

DRAMA SEBABAK

“Mah… I dah cakap…tak usah beli cincin tu….. sekaarang tengok apa dah jadi…”

“Eh…. apa yang you merepek ni ahhh??…Stop pointing fingers!!!….I am just your wife and I bought the ring with my own hard saved pocket money for 60 years….. You tak baca paper ke??? Jangan lupa siapa yang buat hal nak selamatkan Baginda?, Siapa yang startkan semua ni….., ingat tak???? Kalau you dah lupa….I boleh buat afidavit sekarang ni jugak !! You nak I panggil Patahil sekaarang?… Kenapa sengap? or…..maybe you nak I panggil RPK???”

“I menyesal kawen dengan you….”

“ Hei…..celuparnya mulut….jangan sebarang cakap tau tak????….siapa yang terhegeh-hegeh dulu…..sanggup cerai bini….ahhh????…..you ingat I suka ke lelaki yang suka kejar skirt???….. tak puas kat England, then gi PD pulak…. jangan nak bohong….I sebetulnya nak kan power dan glamor jerrr….. and please jangan perasan…..ingat siapa yang jual karpet tu….you tak tahu dia selalu datang sini…he.he….sebetolnya bomoh kat negri sembilan tu dah beritahu kat I….you ni memang sueh….tak payah nasi kangkang… I dah cakap…jangan gi jumpa Pope, dia tu Kristian…now…you yang kena laknat tau tak…ppttuuiii..sueh!!..Tu sebab semua yang you buat tak menjadi…….”

“” ….oi… tolong sikit… tu yang keluar dari perut you dan hantuya …ooops……yang keluar dari perut you tu bukan jadi I buat??””

“”…oi… I cakap pasal lain bongok…. patutlah you ni serba tak menjadi….bongok…bangang… Puki Mak…”

“”..ooii….Puki Mak jangan sebut ,… Shanon Ahmad kata kat orang lain…you tak baca ke….”

“”…..oooi you yang tak baca…. tengok macam mana you handle BERSIH…. semua orang kutuk,…. malu I tau tak….. , bila I gi mana-mana asyik kena perli je….you ni langsung tak boleh harap….”

“Hei… BERSIH salah polis lah…bukan salah I…tak caya gi tengok website anti-BERSIH…diaorang bodek I semacam je…sampai kembang….eee…kembang-kuncup….anti-BERSIH semua setuju apa yang I buat…diaorang pun setuju I naikkan cukai top up…”

“….hei….jangan perasan…anti-BERSIH Cuma 7,676 saja yang sokong kat you tau tak….lain kali pergi tengok kat internet…jangan asyik tengok RTM dan TV3….216,516 suka you berhentilah…… sebetolnya…. problem you ni pasal cakap I tak mahu dengar….”

‘’’….oooi….bila yang I tak pernah dengar cakap you….ni pasal asyik dengar cakap you lah, kedaan jadi begini….dulu pasal dengar cakap youlah budak UM pun conteng kat dinding macam-macam..now..sia-sia  I menjerit 1Malaysia sana, sini, situ….semua tak dengar…APCO pun dah tak tahu apa nak buat….you lagi famous dari I, diaorang kata semua yang I buat selama ini,  semuanya you punya arahan tau tak…. sampai I kena tohmah, kutuk, umpat, perli, fitnah…ketuk-ketampi…..sampai diaorang percaya Mat Sabu, Kit Siang, Anuar dan RPK dari I ….you ni yang Puki Mak!!…sekarang ni semua salahkan I, anti-BERSIH  pun tak bodek I lagi …yang I frust sekali tu.. dah lah keputusan tadi mengejutkan….Hari Merdeka pun  orang tak mahu sambut…bendera pun tak mahu pasang…father I kalau tahu hal ni mesti I kena marah teruk….ni semua pasal you punya karenah, nak Birkini, keluar TV, kepoh sana, kepoh sini…. FLOM konon….cincin tu yang sueh!!”

“Dah!!!.. ada lagi you nak cakap….cepat…I tak ada masa ni…I ada temujanji dengan pemberita luar negara..tentu keluar tv…he.he…ni rambut I dah kusut nak buat balik ambek masa 2 jam setengah..nanti I lambat!!”

“”He.he….darling…ada satu je lagi I nak beritahu kat you….you tau tak…malam semalam  I tak mimpi dengan you…biasa tiap malam I mimpi pasal you..sampai basah-basah….tapi..malam semalam I mimpi Mat Indera…. Mat Indera suruh orang buat jahat kat I..you nak tahu siapa…. dia suruh Saifool dan Anuar liwat I tau takkk….memang ngeri mimpi semalam…macam real pulak rasa sekarang ini… habis I kena liwat…”

“…ooi… Memang pun…padan muka…berapa kali I nak cakap…jangan salahkan orang lain…salahkan diri you sendiri….you sebenarnya memang tak layak…..you tak pernah menang…..”

“he.he…ye ke…”

One response to “DRAMA SEBABAK DI MALAM KEPUTUSAN DIUMUMKAN

  1. merepek + bodoh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s